Novosti Sport Događanja

Najbolji plesači stepa okupili su se u našem gradu: Preko 1300 natjecatelja iz cijelog svijeta nastupit će dvorani srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici

23.11.2022. / Redakcija

 

Hrvatski plesni savez organizator je Svjetskog prvenstva u stepu koje će se održati od 23. do 26. studenog. Preko 1300 natjecatelja iz cijelog svijeta nastupit će dvorani srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici. Natjecat će se juniori i seniori iz cijelog svijeta te 200 domaćih natjecatelja u svim dobnim kategorijama.

U srijedu i  četvrtak  u jutarnjim satima su pretkvalifikacije i polufinalna natjecanja u dječjim i juniorskim kategorijama sola, parova, trija i malih grupa, a u četvrtak u poslijepodnevnim terminima finale produkcija koje su posebno atraktivne jer u njima sudjeluje i do 50 plesača.

U četvrtak u večernjim terminima održat će se finala u dječjim kategorijama, a u petak u večernjem terminu  finala juniorskih kategorija. Subota je rezervirana za finala seniorskih kategorija u kojoj se očekuju atraktivna muška i ženska sola s aktualnim svjetskim prvacima te posebno interesantne seniorske formacije.

Foto:stepbystep.hr

Podijeli