°C 3

Nastavnici Srednje strukovne škole u slobodno vrijeme osmislili i montirali ispitne stolove

22.02.2021.

Petar Brnada

Nastavnici i stručni učitelji elektrotehničke grupe predmeta iz Srednje strukovne škole Velika Gorica višak svog slobodnog vremena koje im je donijela pandemija koronavirusa odlučili su iskoristiti kako bi unaprijedili kabinet elektrotehnike.

Sama ideja o novim ispitnim stolovima, otkrivaju iz škole, potekla je od samih nastavnika, a svekoliku potporu dao je ravnatelj Miroslav Antolčić , dipl. ing. i voditelj praktične nastave Mladen Zrno, prof.

-Kako će sve izgledati i koje će sve funkcije biti na raspolaganju osmislili su sami nastavnici: Nataša Sirković, Borislav Lučić, Zoran Jurković, Matija Majdak, Marijan Kos i Andrija Klarić Kukuz te na kraju vlastitim snagama izradili, ožičili i sve montirali- otkrio je profesor Nikica Repač navodeći da je pomoć u preciznoj izradi prednjih ploča pružila tvrtka Alas-info d.o.o. vlasnika Vlade Rožića, gdje su preciznim postupcima izbušeni provrti i lasersko izgravirani natpisa pomoću CNC tehnologije.

Završetku montaže ispitnih stolova pristupilo se prošlog petka kako bi posao u kabinetu završili do kraja te tako omogućili nesmetano odvijanje nastave. Naime, upravo od danas, 22. veljače, učenici su dobili zeleno svijetlo za povratak na model A, odnosno povratak svih učenika u školu, pa kako kažu iz Strukovne škole, nije bilo druge, nego zasukati rukave.

Galerija slika

Nastavnici Srednje strukovne škole u slobodno vrijeme osmislili i montirali ispitne stolove Nastavnici Srednje strukovne škole u slobodno vrijeme osmislili i montirali ispitne stolove Nastavnici Srednje strukovne škole u slobodno vrijeme osmislili i montirali ispitne stolove