°C 14

Natjecanje za roštilj majstore u Novom Čiču

03.05.2017.

ivana

Majstori koji će pokazati umijeće roštiljanja čekaju vas u subotu 6. svibnja u Etno naselju Novo Čiče gdje se održava nova manifestacija Chill&grill, a ujedeno pozivaju i sve koji će degustirati roštilj i pritom chillati da im se priduže u događanju Chill&Grill.

Turopoljski Chill & Grill organiziraju Grad Velika Gorica, Gorički klub mladih, KUD Novo Čiče, Lokalni info-centar za mlade,a suogranizira Turistička zajednica Grada Velike Gorice.

Službenim početak je u 16:00 sati, a okupljanjem ekipa za natjecanje počinje u 14:00 radi podijele materijala. Organizatori su osigurali drva, mjesto, glazbu, zabavu, pribor za jelo i piće za ekipe, a natjecateljske ekipe će donijeti svoj roštilj i meso za posjetitelje.

- Dobrodošli su svi! Svi radoznali koji žele probati mesne poslastice natjecatelja i organizatora, i to besplatno - poručili su iz Goričkog kluba mladih za svoju prvu oorganizaciju Turopoljskog Chill&rilla.

Ova manifestacija zamišljena je kao spoj zabave i roštiljanja, a svi koji dođu moći će besplatno probati jela natjecatelja i organizatora.