°C 1

Nema odmora kada je u pitanju pomoć drugima

13.08.2020.

Ivana Ćurić

Za članice Društva žena Buševec ljeto je kao i svako drugo doba godine, nema tu odmora, jer s odlaskom na godišnji ili bez njega, vremena uvijek ima kada treba pomoći drugima, a potvrđuju uvijek iznova, imaju i volje.

Ovih dana uz pomoć mještana i prijatelja Društva, te uz vlastite napore, članice su bile "na sve strane". Jedna od donacija pristigla je u Dom za starije i nemoćne kojem su donirale namirnice i potrepštine o vlastitom trošku, te donaciju uložaka za odrasle koja im je pristigla iz Lekenika.

Prikupljen je i niz donacija, a među njima dječja odjeća, bicikl i igračke koje su proslijeđene u Donji Hruševec, odjeća za dječake koja je proslijeđena u Turopolje, dječji krevet, kolica i ležaljku proslijedili su potrebitima u Zagreb, razno posuđe je proslijeđeno u Udrugu "Život vjere" iz Petrinje, ženska odjeća dostavljena je na Ruču, a Društvo žena primilo je i donaciju namještaja, dva kauča, stol, stolice, kutnu klupu koji će također biti dostavljen onim u potrebi.

-Ponosne smo na sve veći broj donacija i uključenosti ljudi sa svih strana na spremnost da pomognu i dovezu,donesu stvari koje žele pokloniti. Također smo sretne i ponosne na zainteresiranost da se jave i pomognu onima kojima je potrebna pomoć. Ovim putem im se svima zahvaljujemo na svim donacijama-poručile su iz Društva žena Buševec.


 

(foto:Društvo žena Buševec)

Galerija slika

Nema odmora kada je u pitanju pomoć drugima Nema odmora kada je u pitanju pomoć drugima Nema odmora kada je u pitanju pomoć drugima Nema odmora kada je u pitanju pomoć drugima Nema odmora kada je u pitanju pomoć drugima Nema odmora kada je u pitanju pomoć drugima Nema odmora kada je u pitanju pomoć drugima