°C 33

Novi hit Pirata kao najava velikog rođendanskog koncerta

05.04.2018.

Ivana Crnković

S već odlično uigranim timom velikogorički bend "Pirati" objavili su spot za novu pjesmu "Da je sreće" i time najavili veliki rođendanski koncert kojim će uskoro proslaviti 15 godina na glazbenoj sceni.

Na novoj pjesmi radili su u Denis Dumančić kao autor glazbe i teksta, Fayo kao autor teksta, te aranžman koji su napravili Luka Kovačić i Denis Dumančić dali su svoj štih novoj uspješnici Pirata. Za scenarij se i ovog puta pobrinuo Igor Kolarec iz Velike Gorice. Spot za novi singl su snimali u Opatiji koja se savršeno uklopila u romantične ljubavne stihove kojima će sigurno i ovog puta dotaknuti nježna srca.

-Suradnja s Denisom Dumančićem nam je već postala tradicija za koju se nadamo da će se nastaviti i u budućnosti. Kada se okupimo i krenemo raditi, stvari jednostavno odlično funkcioniraju i zbog toga nam je drago što nam se Denis pridružio i u nastanku ove pjesme.-kazali su Pirati. Uz novi hit ovog svibnja proslavit će i 15 godina postojanja, i to velikim koncertom na ŠRC-u Udarnik u Kurilovcu 30. svibnja.