°C 25

Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić

10.12.2019.

Romana Šimek

Ispred Centra za posjetitelje ove su se nedjelje okupile udruge kako bi, sve do podnevna, pripremile čim više ukusnih sarmi koje su zatim prodavali po cijeni od 20 kuna za porciju.

Na Sarmijadi su sudjelovali članovi KUD-a Čiče, Udruga bosanskih Posavljaka iz Zagreba te Udruga Turopoljska tradicija iz Kosnice. 

Nastavak ove nedjeljne sarmijade jest humanitarna sarmijada koja će se na istom mjestu održati 15. prosinca, a za vas kuhaju KUD Čiče iz Novog Čiča, Izvorni običaji Zagreb, Turopoljska tradicija Kosnica, Buvljakuše i prijatelji, a sve kako bi prikupili čim više novca za sestre Rinčić. 

 

foto: Stipo Duvnjak/Filip Margić

Galerija slika

Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić Ove nedjelje humanitarna sarmijada za seke Rinčić