°C 32

Pirati i Milenij "Bolje sutra" snimali po cijelom Turopolju

04.01.2019.

Juraj Odrčić

Popularni velikogorički bend Pirati po prvi put udružili su snage s tamburaškim sastavom Milenij i snimili pravu glazbenu poslasticu pod nazivom "Bolje sutra". U svibnju 2018.godine proslavili su 15 godina djelovanja i najavili album prvijenac.

Nakon uspješnica; "Tuđe slađe", "Da je sreće", "Godina za godinom", "Kafana skitam" na kojima su surađivali s drugim autorima, odlučili su iskoristiti sve talente članova benda i ponovno snimiti autorsku pjesmu.

Autor glazbe i teksta je frontmen benda Siniša Biško koji je jako ponosan na novi singl.

- Pjesma je već neko vrijeme čekala u ladici, s obzirom na situaciju u Lijepoj našoj nije bilo teško pronaći inspiraciju za tekst i zaista se nadamo da će naši ljudi uvidjeti da nije sve `tako crno` te se zajedno s nama boriti i pjevati za `Bolje sutra` u našoj prelijepoj Hrvatskoj- kazao je Biško.

Tamburaši Milenij poznati su kao sastav pun energije spreman na sve glazbene izazove.

- Suradnju smo odmah s oduševljenjem prihvatili jer pjesma ima prekrasnu melodiju i snažnu poruku. Samo snimanje pjesme i spota bilo je jedno predivno druženje i zahvalni smo našim prijateljima Piratima zbog ukazanog povjerenja- kazali su tamburaši.

Spot je sniman u režiji Igora Kolarca na ranchu Kurilovec, a u kadrovima spota naći ćete i Stari grad Lukavec, kuriju Modić-Bedeković, šetalište Franje pl. Lučića, željezničku stanicu Gradići i kapelu Ranjenog Isusa na Plesu...