Novosti Sport Događanja

Plesači Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojili pet medalja na održanom natjecanju u Podsusedu

22.04.2024. / Redakcija

U subotu, 21. travnja u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu održano je natjecanja za akrobatski rock 'n' roll, na kojem su nastupili natjecatelji iz Bosne i Hercegovine, Ukrajine i Hrvatske.

Među mnogobrojnim formacijama i parovima, istaknuli su se plesači Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojivši zlatne medalje u čak 4 kategorije te srebro u 1 kategoriji.

Fantastično 1. mjesto osvojile su sljedeće formacije u svojim kategorijama:

Formacija Dolls u kategoriji Mala ženska juniorska formacija,
Formacija Bubblegum u kategoriji Velike formacije 1,
Formacija Lollipop u kategoriji Velike formacije 3,
Formacija Wednesday u kategoriji Velike formacije 2.

Na pobjedničko postolje su se popele i plesačice iz formacije Revolution koje su u kategoriji Ženska seniorska formacija osvojile izvrsno 3. mjesto.
Uz odlične rezultate formacija, treba istaknuti i postignuća plesača koji se natječu u paru. U kategoriji Mlađih juniora 2 David Kovač Savanović i Leona Hrvačić zauzeli su visoko 5. mjesto, dok su Marko Kovač Savanović i Lauta Matijević zauzeli 9. mjesto u kategoriji Mlađih juniora 1.
-Ovi rezultati svjedoče o kontinuiranoj predanosti i talentu članova ARRK Gorice te ih pozicioniraju kao izvanredne predstavnike hrvatskog akrobatskog rock'n'rolla na međunarodnoj sceni. Svim natjecateljima čestitamo na vrhunskim rezultatima i uopće ne sumnjamo da nas očekuju nove medalje i plesački uspjesi s nadolazećih natjecanja – kazali su iz ARRK Velika Gorica.
Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock'n'rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock'n'roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

 

(Foto: ARRK Gorica )

Galerija slika

Plesači Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojili pet medalja na održanom natjecanju u Podsusedu Plesači Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojili pet medalja na održanom natjecanju u Podsusedu Plesači Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojili pet medalja na održanom natjecanju u Podsusedu Plesači Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojili pet medalja na održanom natjecanju u Podsusedu Plesači Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojili pet medalja na održanom natjecanju u Podsusedu Plesači Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojili pet medalja na održanom natjecanju u Podsusedu

Podijeli