°C 22

Počele prijave za Kup DVD-a Kuče i Sambolekov memorijal

10.05.2017.

ivana

Za kraj svibnja Dobrovoljno vatrogasno društvo Kuče organizira 2. Kup DVD-a Kuče i 1. memorijal "Srećko Sambolek". Natjecanja za djecu i mladež održat će se 27. svibnja, a prijave se već zaprimaju.

Vatrogasna natjecanja održat će se na igralištu NK Turopoljca, natjecanje djece i mladeži počet će u 12 sati, dok će od 16 sati krenuti prijava i početak natjecanje za seniorske ekipe, A i B kategorije, u sklopu vatrogasnog memorijala.

Sve ekipe izvodit će vježbe bez štafetne utrke, a za prva tri mjesta u svakoj kategoriji osigurani su pehari i medalje, prijelazni pehar za prvoplasirane desetine, dok će ostali natjecatelji
dobiti zahvalnice.

Kotizacija iznosi 200 kuna po ekipi što uključuje obrok i sok za ekipe, a kotizacija za seniorske A i B ekipe koje se natječu na memorijalu nema. Memorijal Srećko Sambolek posvećen je dugogodišnjem članu društva i dozapovjedniku koji je iznenada preminuo u rujnu prošle godine.

Za dodatne informacije i najavu dolaska ekipa tu su brojevi 098 983 5245 i 091 6232409. Vatrogasno natjecanje i memorijal nakon podjela pehara završit će druženjem uz svirku za koju su zaduženi Josip Pukanić& Marocco bend.

 

Galerija slika

Počele prijave za Kup DVD-a Kuče i Sambolekov memorijal