°C 0

Počelo odbrojavanje do Gastra Turopolja!

04.09.2018.

Juraj Odrčić

Službeno je počelo odbrojavanje do najveće gastronomske manifestacije u našem grad-  Gastro Turopolja! 17.Gastro Turopolja je u nedjelju, 14.listopada 2018., a i ove će godine okupiti brojne goričke gastro majstore i goste iz cijele Hrvatske koji će udružiti kuhače, zamastiti posude i lonce,  te građanima predstaviti i ponuditi najbolje od svojih specijaliteta.

Osim ugostitelja priliku da "zamaste prste" i pritom se dobre zabave imaju i svi kuhari amateri, te oni željni dobrog druženja i fine hrane.  Organizatori pozivaju sve udruge i organizacije da se i ove
godine prijave na natjecanje u spravljanju najbolje turopoljske kotlovine.

- Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri, a sve što trebate, za početak, je popuniti prijavnicu i poslati je na našu adresu. Mi ćemo vam osigurati radni stol s klupom, donaciju za kupnju začina i povrća, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo, potrebnu dokumentaciju za inspekciju kao i deset bonova za konzumaciju za članove ekipe - pozivaju organizatori.

Prijave su do 5.listopada 2018. na e-mail: tzvg@tzvg.hr ili putem faksa na broj: 6222 387. Glavni i odgovorni kuhari su Turistička zajednica i Udruženje obrtnika Velike Gorice, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 01 6221666.

Priprema, pozor- Gastro!