Novosti Sport Događanja

Poznati motivi koji će se slikati uz čašu vina: Otvorene prijave za paint&wine u veljači

23.01.2023. / Ivana Ćurić

Vijest da je i u Veliku Goricu stigao popularni paint&wine naišla je na veliki interes Velikogoričana. Mnoge će stoga zanimati što nas dalje očekuje na ovim zabavnim likovno-vinskim večerama u našem gradu.

DadArt i CB Dobar Dan pozivaju vas na paint&wine večeri koje se nastavljaju nedjeljama i u veljači.

Prilika je to da oslobodite umjetnika u sebi i pritom se dobro zabavite jer upravo to je cilj ovog eventa. Radionica se odvija uz stručno vodstvo, radi se korak po korak u dobroj i opuštenoj atmosferi.

- Cilj radionice nije savršeno napraviti repliku slike već opustiti se i uživati u samom likovnom procesu i, na kraju, zabaviti se-rekla nam je Davorka Ilečić voditeljica eventa.

Za cijenu od 25 eura po osobi čeka vas mjesto u ovoj urbanoj likovnoj koloniji, platno, boje i sav potrebni materijal za rad , a sliku polaznici, naravno, nose doma. Uz to, domaćini će vas ponuditi pićem dobrodošlice te vinom u neograničenim količinama za vrijeme trajanja radionice.

-Prijave se zaprimaju na dadart.vg@gmail.com, a radionice će se održati svake nedjelje u vremenu od 18 do 20 sati-dodaje Davorka.

Ne zaboravite da je broj sudionika ograničen, stoga požurite rezervirati svoje mjesto. Dva motiva se u veljači ponavljaju zbog velikog interesa,a dva su nova. Odaberite svoj!

Galerija slika

Poznati motivi koji će se slikati uz čašu vina: Otvorene prijave za paint&wine u veljači Poznati motivi koji će se slikati uz čašu vina: Otvorene prijave za paint&wine u veljači Poznati motivi koji će se slikati uz čašu vina: Otvorene prijave za paint&wine u veljači Poznati motivi koji će se slikati uz čašu vina: Otvorene prijave za paint&wine u veljači Poznati motivi koji će se slikati uz čašu vina: Otvorene prijave za paint&wine u veljači

Podijeli