Novosti Sport Događanja

Prijateljstvo Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i KUD-a “Čiče”: Djeca, majke i zaposlenice Kuće ljubavi posjetili Etno naselje

06.07.2024. / Redakcija

Članovi KUD-a "Čiče" u Novom Čiču ugostili su u srijedu, 3. srpnja, grupu djece, majki i Caritasovih zaposlenica u Kući ljubavi.

-Suradnja s Kućom ljubavi traje nekoliko godina a pokrenula ju je voditeljica folklorno-plesačkih sekcija Društva Snježana Pastuović. Kako i sama radi s djecom, kroz godinu ih pokušava motivirati da svojim skromnim prilogom mogu napraviti dobra djela te pomoći raznim institucijama koje skrbe za djecu - kazao je Stipo Duvnjak, predsjednik KUD-a "Čiče".

-Cilj nam je da naši članovi i posjećuju Kuću ljubavi te jedno vrijeme provedu u igri i druženju s djecom. Ovaj puta smo ih ugostiti u našem Etno naselju te s njima proveli nekoliko sati u igri i druženju te ih počastili sokićima i slasticama. Djeca su posebno bila oduševljena razgledavanjem drvenih tradicijskih kuća Turopolja. Suradnja će se i dalje nastaviti na zadovoljstvo svih nas-kazao je povodom ovoga posjeta Stipo Duvnjak, predsjednik KUD-a "Čiče".

-Nastavak je to prijateljstva koje već dulje traje, na čemu od srca zahvaljujemo u ime svojih korisnika- poručili su iz Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

 

(Foto: Caritas Zagrebačke nadbiskupije )

Galerija slika

Prijateljstvo Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i KUD-a “Čiče”: Djeca, majke i zaposlenice Kuće ljubavi posjetili Etno naselje Prijateljstvo Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i KUD-a “Čiče”: Djeca, majke i zaposlenice Kuće ljubavi posjetili Etno naselje Prijateljstvo Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i KUD-a “Čiče”: Djeca, majke i zaposlenice Kuće ljubavi posjetili Etno naselje Prijateljstvo Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i KUD-a “Čiče”: Djeca, majke i zaposlenice Kuće ljubavi posjetili Etno naselje Prijateljstvo Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i KUD-a “Čiče”: Djeca, majke i zaposlenice Kuće ljubavi posjetili Etno naselje Prijateljstvo Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i KUD-a “Čiče”: Djeca, majke i zaposlenice Kuće ljubavi posjetili Etno naselje

Podijeli