Novosti Sport Događanja

Prijateljstvo se rodilo u vrijeme potresa: "VG Legacy" prikuplja pomoć za djeda Matu, uključite se!

30.01.2023. / Ivana Ćurić

Život zna biti surov, ali on ga je takvog uvijek prihvaćao sa smijehom i pozitivom. Biti star, sam i nemoćan je velika tuga, ali mi ćemo se do kraja boriti da barem u nama ima tračak obitelji-poručio je VG Legacy i pozvao svoje pratitelje da se pridruže humanitarnoj akciji za dedu Matu, kako ga odmilja zovu.

Prijateljstvo između Mate i VG Legacyja rodilo se u vrijeme razornog potresa prije dvije godine. Pomogli su njemu, a on je kako je mogao pomogao i drugima. Problemi sa zdravljem kojeg su djeda Matu zadesili u posljednje vrijeme nagnali su VG Legacy da ponovno pruži ruku pomoći kad je najpotrebnije.

-Dedu Matu smo upoznali za vrijeme akcija nakon razornog potresa, pomogli mu, ali i doživjeli najveću moguću zahvalnost. Štoviše, deda Mato je jedva dočekao nama ponuditi pomoć gdje je trebalo, donirati svoje domaće proizvode za svadbu štićenika Doma za nezbrinutu djecu u čijoj smo organizaciji sudjelovali.. Prijateljstvo i međusobno pomaganje se nastavilo i dan danas. Nažalost, zatekla nas je vijest da je naš dragi prijatelj, naš deda Mato bolestan. Bolest je dovela do problema s inkontinencijom te hitno, najhitnije trebamo: uloške za inkontinenciju i vodonepropusne plahte ili zaštitu za madrac-poručili su na svom FB profilu.

Svi koji mogu i žele pomoći u financijskom smislu mogu to učiniti uplatom na račun HR9124840081135191457 s naznakom "Za dedu Matu", a VG Legacy će se pobrinuti da njihov dragi deda dobije sve što mu je potrebno kako bi što lakše podnio poteškoće koje su ga zatekle.

Podijeli