Novosti Sport Događanja

Prije finalne večeri izbora za Miss sporta djevojke naučile pripremati turopoljske štrukle

11.07.2024. / Redakcija

Prije finala izbora za Miss sporta koji se održava večeras u našem gradu, najljepše sportske djevojke iz cijele Hrvatske učile su o našim tradicionalnim delicijama.

U Centru za posjetitelje najpoznatija turopoljska majstorica izrade štrukli, Ivana Belošević, finalisticama je pokazala kako napraviti najukusnije štrukle za koje se uvijek traži zalogaj više.

-Za ove mlade i talentirane djevojke pripremili smo pravu avanturu koja je bila slasna i bogata tradicijom. Djevojke su “zadatak” položile s ocjenom 5+, a štrukle koje su napravile bile su za prste polizati, što dokazuju i prazni tanjuri koji su ostali iza naše male tradicionalne radionice – istaknuli su iz Turističke zajednice Velike Gorice.

Finalistice izbora za Miss sporta dobile su dodatnu energiju za večerašnje proglašenje u Pučkom otvorenom učilištu.

-Ovakvi događaji su srce naše turističke ponude, gdje spoj tradicije i moderne ljepote stvara nezaboravne trenutke – zaključili su iz Turističke zajednice Velike Gorice.

 

(Foto: Miss sporta Hrvatske)

 

Galerija slika

Prije finalne večeri izbora za Miss sporta djevojke naučile pripremati turopoljske štrukle Prije finalne večeri izbora za Miss sporta djevojke naučile pripremati turopoljske štrukle Prije finalne večeri izbora za Miss sporta djevojke naučile pripremati turopoljske štrukle Prije finalne večeri izbora za Miss sporta djevojke naučile pripremati turopoljske štrukle Prije finalne večeri izbora za Miss sporta djevojke naučile pripremati turopoljske štrukle Prije finalne večeri izbora za Miss sporta djevojke naučile pripremati turopoljske štrukle Prije finalne večeri izbora za Miss sporta djevojke naučile pripremati turopoljske štrukle

Podijeli