Novosti Sport Događanja

Pripremite bicikle, bliži se 9. Buševska biciklijada!

09.05.2024. / Maja Peranić

Bliži nam se 9. Buševska biciklijada u organizaciji Udruge Moj Buševec i partnera koji pozivaju sve zaljubljenike u bicikliranje, rekreativce i profesionalce, sve željne druženja i zdrave zabave na dva kotača da se pridruže.

Biciklijada će se održati u nedjelju, 26. svibnja od 15 sati. Okupljanje je od 14 sati na Trgu Seljačke sloge u Buševcu. Sudjelovanje je bez kotizacije, a prvih 100 prijavljenih dobiva majicu 9. Buševske biciklijade.

Vozit će se 20 kilometara, a organizatori najavljuju nešto drugačiju rutu od prijašnjih godina.

-Ove godine organiziramo malo drugačiju rutu te se nadamo se da će nova lokacija dočeka biciklista 9. Buševske biciklijade biti još atraktivnija od dosadašnjih-kažu organizatori predstavljajući rutu:

-Sami start je već odavno poznat. Kreće se s Trga Seljačke Sloge u Buševcu. Kao i dosadašnjih godina prolazit će kroz sela Turopolje, Rakitovec, Kuče do Vukovine te onda novo izgrađenom biciklističkom stazom do jezera Starog Čiča, to jest do zelenog platoa Skijaškog kluba na vodi "Zagreb".

Tamo će nas domaćini mjesnog odbora Staro Čiče te Vukovina u srcu lijepo ugostiti na "1. Odmoru na vodi", okrijepiti i spremiti na povratak istom rutom nazad.

Rezervirajte datum i provjerite gume, poručuju iz Udruge Moj Buševec.

Galerija slika

Pripremite bicikle, bliži se 9. Buševska biciklijada!

Podijeli