Novosti Sport Događanja

Prostorije KUD-a Čiče poslužile kao kulisa u novoj reklami Ožujskog

21.02.2021. / Maja Peranić

U novom reklamnom spotu Ožujskog piva koji na duhovit način progovara o skrivenim talentima pojedinaca, pojavljuju se kadrovi prostorija KUD-a Čiče u Novom Čiču. Prostor koji je od svog postojanja mjesto okupljanja mještana i udruga koje ondje djeluju, poslužio je kao kulisa jedne scene nove reklame poznatog hrvatskog piva.

Reklamu je radila Estrhaus produkcija u suradnji s Val produkcijom iz Zagreba, a u njoj se pojavljuju poznati glumci, zaštitna lica Ožujskog piva – Goran Bogdan, Goran Navojec i Rene Bitorajac. U sceni koja je snimana u prostorijama KUD-a u Novom Čiču jedan od likova, kojeg tumači Goran Bogdan, uz pomoć iskusnih vezilja otkriva svoj skriveni talent i ljubav prema pletenju.

Iz KUD-a Čiče objasnili su nam kako je došlo do odabira baš njihovog prostora za spomenutu scenu.

-Estrhaus produkcija u suradnji s Val produkcijom iz Zagreba radila je novu reklamu za Ožujsko pivo. Kontaktirani smo od strane Val produkcije koja je tražila jedan dom ili veći prostor da bi snimili kadar pletenja. Naš prostor im je odgovarao jer je veliki i imao je tražene zahtjeve-rekao nam je predsjednik KUD-a Čiče Stipo Duvnjak.

-Za naše malo društvo i mjesto ovo je samo potvrda da sve što smo do sad stvarali služi sve više u razne svrhe-dodao je Duvnjak.

Kako su se prostorije KUD-a uklopile u ovu reklamu i kako vam se ona sviđa prosudite sami - OVDJE.

(FOTO:screenshot)

Podijeli