°C 10

Prva prodavaonica zdrave hrane u Velikoj Gorici

29.01.2018.

majai

Velika Gorica je nedavno dobila specijaliziranu prodavaonicu zdrave hrane, prvu takvu na području našeg grada, a koju možete pronaći u samom centu, na Trgu Kralja Tomislava.

Riječ je o prodavaonici "Živite zdravo" koju je otvorila prodajna mreža zdrave hrane Etrusca Medica. Na adresi Trg Kralja Tomislava 33 u Velikoj Gorici nalazi se njihov prvi izložbeno prodajni prostor u koji osim kupaca pozivaju i proizvođače zdrave hrane, OPG-ove i distributere ekoloških proizvoda da zajednički rade na zdravlju svojih korisnika.

-Velik dio današnjih oboljenja odraz su loše i neuravnotežene prehrane, stresa i brzog načina življenja gdje briga za samoga sebe zauzima zadnja mjesta. Upravo zato cilj i misija Etrusce Medice je ponovno približiti čovjeka prirodi i prirodnim izvorima koji blagonaklono djeluju na njega. Zato pozivamo sve opg-ove, proizvođače i distributere ekoloških proizvoda i zdrave hrane da svoje proizvode distribuiraju putem Etrusca Medica prodajne mreže – ističu iz Etrusce Medice.

Svojim kupcima nude bogat izbor posebnih vrsta brašna, ulja, dodataka prehrani na bazi meda i bilja te začina koje do sada nije bilo moguće kupiti u našem gradu. Cijene proizvoda jednake su cijenama dobavljača stoga više nema potrebe za odlaskom u Zagreb ili kupovanja preko interneta gdje morate plaćati poštarinu za kupljene proizvode.

Osim zdravih proizvoda u prodavaonici "Živite zdravo" u centu Velike Gorice možete pronaći i stručan savjet ljubaznog osoblja koje će vam rado pomoći da napravite korak do boljeg zdravlja.

Galerija slika

Prva prodavaonica zdrave hrane u Velikoj Gorici Prva prodavaonica zdrave hrane u Velikoj Gorici Prva prodavaonica zdrave hrane u Velikoj Gorici Prva prodavaonica zdrave hrane u Velikoj Gorici