Novosti Sport Događanja

Prvi ovosezonski turisti posjetili Goricu i Turopolje

06.03.2021. / Maja Peranić

Naš grad i turopoljski kraj posjetili su prvi ovosezonski turisti, izvijestila je Turistička zajednica Grada Velike Gorice. Gosti su stigli iz Daruvara, a sa zanimacijom su razgledali nekoliko lokaliteta.

-Prošetali su Kurijom Modić-Bedeković, posjetili kapelu sv. Barbare, a još jedna stanica prije Zavičajnog muzeja u Kupčini bio je i Centar za posjetitelje Velike Gorice gdje su, na jednom mjestu, mogli vidjeti drvenu arhitekturu i povijest Turopolja i Velike Gorice-kazali su iz Turističke zajednice.


Raznovrsna građa Centra goste je oduševila, a interaktivne aktivnosti zadržale su ih i dulje od planiranog. Osim toga, popili su i kavicu na suncu, prošetali do tržnice, upoznali srce grada i njegove ljude, neposredno i blizu.

-Vjerujemo da je ova grupa predvodnik mnogim grupama koje će u narednom razdoblju prolaskom kroz naše područje doći u Centar za posjetitelje i upoznati povijest našeg grada-kazali su iz Turističke zajednice.

Galerija slika

Prvi ovosezonski turisti posjetili Goricu i Turopolje Prvi ovosezonski turisti posjetili Goricu i Turopolje Prvi ovosezonski turisti posjetili Goricu i Turopolje

Podijeli