Novosti Sport Događanja

Prvih 100 godina OSS Buševec: Traži se najstarija fotografija, a priprema se i nova svečana zastava

03.06.2019. / Petar Brnada

Ogranak Seljačke sloge Buševec u 2020. godini proslavit će svojih velikih 100 godina rada.

Upravo povodom te važne obljetnice iz Ogranka pozivaju sve sadašnje i bivše članove koji su plesali, pjevali ili svirali u OSS Buševec u bilo kojem vremenu u ovih proteklih 100 godina da im se aktivno priključe u realizaciji Cjelovečernjeg programa i izvođenju Turopoljske svadbe, te dođu na prvi sastanak i dogovor u utorak, 4. lipnja, s početkom u 20 sati u Dom kulture Buševec.

-Pozivamo sve mještane Buševca i sve simpatizere OSS Buševec da pregledaju svoje arhive fotografija, jer tražimo najstariju fotografiju u našem mjestu ili vezanu uz Buševec. Ako pronađete nešto u svojim arhivama molimo Vas da se javite predsjedniku društva - Nenad Rožić na broj mobitela 098 829 907- poručuju Buševčani.

Uz to, OSS Buševec će povodom 100-te obljetnice izraditi novu svečanu zastavu društva pa će sukladno tome sakupljati donacije u visini od 100 kuna za izradu zastave, a kako kažu, ujedno će to biti pomoć društvu za realizaciju svih predviđenih programa obilježavanja obljetnice.

-Svaki pojedinac ili obitelj će dobiti svoju spomen pločicu 6x5cm sa imenom i adresom, a koje ćemo uokviriti u jednoj zajedničkoj slici i izložiti na ulazu u Dom kulture. Vezanu uz ovu aktivnost će vas tijekom lipnja obići članovi Upravnog odbora OSS-a Buševec- rekli su iz Ogranka te dodali da vjeruju

Podijeli