°C 14

Prvo Legalisovo igralište razveselilo djecu u Obrezini

31.10.2018.

Ivana Ćurić

Humanitarna akcija Legalis playground koja je otpočela u lipnju donijela je prve sprave za dječje igralište koje su postavljene u Obrezini.

Akcija koju predvodi Dalija Zubek usmjerena je na uređenje dječjih igrališta tamo gdje ih nema ili su loše opremljeni. Iako takav pothvat zahtjeva postavljanje sprava s certifikatom i visoke kvalitete donacije su prikupljene da se opremi prvo igralište koje je danas postavljeno.

-Danas je postavljeno prvo igralište opremljeno sa spravama iz naše akcije Legalis Playground u suradnji s Gradom Velika Gorica koji su mi kao i uvijek izašli u susret, zajednički smo opremili dječje igralište u Obrezini. Legalisovci su ponosni donatori predivnog vrtuljka i klackalice, posebno atestiranih i vrhunske kvalitete. Hvala vam svima koji ste sudjelovali do sada i nadam se da će vas biti još više jer akcija ide dalje-poručila je Dalija Zubek.

Galerija slika

Prvo Legalisovo igralište razveselilo djecu u Obrezini Prvo Legalisovo igralište razveselilo djecu u Obrezini Prvo Legalisovo igralište razveselilo djecu u Obrezini