Novosti Sport Događanja

Radionica kukičanja & gina: Okušajte se u novom hobiju uz fine craft koktele

12.02.2024. / Redakcija

Radionica “Kukičanje & gin” nova je kreativna radionica u organizaciji destilerije Brigljević i brenda Vulvastik Design iz Velike Gorice.

Radionica se održava u subotu, 17. veljače u destileriji Brigljević. Uz opušteno druženje u kušaonici destilerije, polaznici će naučiti osnovne tehnike kukičanja te od odabrane pređe izraditi vlastitu trakicu za kosu. Uz to će uživati i u nekoliko koktela s craft ginom i likerima te domaćoj zakusci.

Upoznajte voditeljice radionice

Kroz ovo posebno iskustvo vodit će vas Ana-Marija Megyery, osnivačica brenda Vulvastik Design i modna dizajnerica koja izrađuje jedinstvene odjevne predmete i modne dodatke koristeći razne tehnike kukičanja. Uz izradu unikatnih radova, Ana-Marija je i vrsna edukatorica koja svoju ljubav prema drevnoj vještini kukičanja i slow fashion dizajnu dijeli kroz brojne edukacije i radionice.

Za drugi dio ove radionice - fino iće i piće - pobrinut će se Gabrijela Brigljević, voditeljica boutique destilerije Brigljević. Osnovana 2002. godine, ova obiteljska destilerija posvećena je proizvodnji vrhunskih žestokih pića, među kojima je i prvi hrvatski craft gin: Flying Cat Gin. Uz održavanje obiteljske tradicije i umijeća destilacije, Gabrijela rado dijeli svoju ljubav prema finim pićima kroz edukativne degustacije i druženja u destileriji.

Pridružite se malom kreativnom putovanju

Ako tražite način da proslavite posebnu prigodu, provedete vrijeme s prijateljicama ili se jednostavno prepustite danu kreativnog istraživanja i uživanja, rezervirajte svoje mjesto za ovu posebnu radionicu!

Radionica se održava u subotu, 17. veljače od 15 - 17:30 h. Cijena radionice je 55 eura za jednu osobu, odnosno 100 eura za dvije osobe. Uključuje dvosatnu edukaciju i izradu trakice uz sve osigurane alate i stručno vodstvo, cjelopopodnevnu konzumaciju koktela te popratnu zakusku.

Svoju izrađenu trakicu svatko će moći ponijeti kući sa sobom, a uz to će dobiti i recepte za kušane koktele te dragocjene savjete za daljnje samostalno učenje vještine kukičanja!

Više informacija o radionici i prijavnicu pronađite ovdje.

Galerija slika

Radionica kukičanja & gina: Okušajte se u novom hobiju uz fine craft koktele Radionica kukičanja & gina: Okušajte se u novom hobiju uz fine craft koktele Radionica kukičanja & gina: Okušajte se u novom hobiju uz fine craft koktele Radionica kukičanja & gina: Okušajte se u novom hobiju uz fine craft koktele

Podijeli