Novosti Sport Događanja

Ružno pače nova je predstava Scene Gorica za najmlađu publiku

13.02.2024. / Ivana Ćurić

Nova predstava za djecu u produkciji Gradskog kazališta Scene „Gorica“ adaptacija je jedne od najljepših bajki Hansa Christiana Andersena. Sljedećeg tjedna gorički mališani moći će pogledati "Ružno pače" u režiji Tomislava Pavkovića.

Službena premijera održat će se 25. veljače u Dvorani Gorica, dok će javnost predstavu imati priliku vidjeti prije same premijere, u sklopu Tjedna bajki, u ponedjeljak, 19. veljače u 17:00 sati, također u POU Velika Gorica.

-Koja je žrtva koju drugačiji pojedinac treba podnijeti prije nego bude prihvaćen? Treba li nekoga odbaciti na prvu, prije nego se njegove prave karakteristike razviju u punom zamahu i punoj ljepoti? Na sva ova pitanja odgovore će kroz kazališnu adaptaciju ove bajke dati glumci Tena Pataky, Vedran Komerički i Ana Šantar-poručuju iz Scene Gorica.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Učilišta po cijeni od 4 eura, pola dvorane već je rasprodana stoga požurite osigurati mjesto za sebe i svoje najmlađe.

Galerija slika

Ružno pače nova je predstava Scene Gorica za najmlađu publiku Ružno pače nova je predstava Scene Gorica za najmlađu publiku Ružno pače nova je predstava Scene Gorica za najmlađu publiku

Podijeli