°C 23

Sajam informiranja mladih danas u Novom Čiču

07.06.2017.

ivana

Udruga Zamisli kroz Regionalni info centar za mlade Zagreb u suradnji s Kulturno umjetničkim društvom Čiče organizira Sajam informiranja mladih koji možete posjetiti danas od 12 do 17 sati u Novom Čiču.

Glavni ciljevi manifestacije su osvijestiti mlade ljude da imaju pravo na informiranje te im na jednom mjestu pružiti sve potrebne informacije namijenjene mladima kroz dnevni program gdje se predstavljaju svi koji u svom radu dotiču mlade također je ciljem razvijanja resursa i usluga za mlade u ruralnim područjima i prometno izoliranim mjestima.

Na Sajmu će biti uključene športske udruge, kulturno-umjetničke udruga, DVD društva, udruge i institucije koje rade s mladima i za mlade koje će predstaviti svoje aktivnosti, ukazati na mogućnosti sudjelovanja u aktivnostima te ponuditi odgovore na neka njihova pitanja.

Na Sajmu  koji se održava u Etno naselju Novo Čiče, Velikogorička 147, organizacije i institucije koje rade s mladima i za mlade imat će se priliku predstaviti kroz svoje promotivne materijale s ciljem informiranja mladih o njihovom radu i mogućnostima uključivanja u njihove aktivnosti.