°C -1

Sigurno do stana ili kuće uz Extra nekretnine

03.11.2017.

majai

Upustiti se u kupnju stana ili kuće, prodaju ili pak uređenje važan je i ozbiljan posao za koji nam je često potrebna pomoć stručnjaka. Već dugi niz godina tvrtka Extra nekretnine d.o.o. iz Velike Gorice na usluzi je svojim klijentima upravo kao posrednik u prometu nekretninama.

Bogato iskustvo i stručnost u prometu nekretninama kvalitete su kojima se može pohvaliti tvrtka Extra nekretnine koja već dugi niz godina posluje u samom centru Velike Gorice na adresi Slavka Kolara 2A. Extra nekretnine svojim kupcima nudi veliki izbor kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora i drugih nekretnina na području Velike Gorice i okolice, Zagreba, ali i cijele Hrvatske. S povjerenjem im se možete obratiti ukoliko kupujete ili prodajete nekretninu, ali i ako su vam potrebne usluge etažiranja, izrade energetskog certifikata, projektiranja, geodezije, ili uređenja interijera. Osim pri kupnji i prodaji, tvrtka nudi usluge posredovanja pri zamjeni, najmu i zakupu nekretnina.

U svoje usluge i svoj stručni tim tvrtka Extra nekretnine svakodnevno ulaže kako bi klijentima ponudila sigurnost, kvalitetu i profesionalnost. Upravo te tri osobine od presudne su važnosti kad je u pitanju poslovanje s nekretninama.

Način poslovanja ova velikogorička tvrtka nastoji unaprijediti putem edukacija svojih agenata, sudjelovanja na seminarima, forumima i radionicama, sukladno novostima na području poslovanja, trendovima na tržištu i izmjenama i dopunama Zakona.

Stoga im se možete obratiti dolaskom u njihov ured ili na brojeve telefona 01/6253 333 ili 098/9269305, a sve informacije možete pronaći i na njihovoj internetskoj stranici extra-nekretnine.hr.

Ljubazan i partnerski odnos na koji ćete naići u tvrtki Extra nekretnine omogućit će da vaša kupnja ili prodaja željene nekretnine za vas ne bude opterećenje već višestruko zadovoljstvo.

(foto: Pixabay)