Novosti Sport Događanja

Sljedećeg petka Konferencija za poduzetnice

24.11.2022. / Redakcija

Women in Adria organizira konferenciju za poduzetnice u Velikoj Gorici s fokusom na goruće poduzetničke teme: financije u uvjetima rastućih troškova, ljudski resursi i antistres.

Konferencija će se održati u petak, 2. prosinca u Vijećnici POUVG-a i trajat će od 8:30 do 13 sati.
U tom prijepodnevu, kroz poduzetničke teme gošće će provesti Ana Keglović Horvat, Andreja Bakula i Renata Lončarić.

Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj Al level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Njena predavanja redovito oduševljavaju publiku i jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske.
Andreja Bakula, mr. sc. prof. psihologije, vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada s ljudima i organizacijama au javnom i privatnom sektoru, preko 7500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima (OECD, ReSPA, SRCE) u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima.
Renata Lončarić, mag. oec. nakon 16 godina rada u korporaciji okušala se u poduzetništvu, a nastavlja edukaciju uz već postojeće iskustvo i edukacije.
Konferencija je namijenjena iskusnim poduzetnicama i ženama koje su na početku poslovanja.

Ulaz na konferenciju je besplatan, ali ograničen je broj mjesta stoga je obvezna prijava putem kontakt obrasca na stranicama Women in Adria koji možete ispuniti ovdje.

Podijeli