°C 1

Šljeminho vas kroz obradu poznatog hita Gorana Karana poziva da ostanete doma!

23.03.2020.

Petar Brnada

Sve svoje drage Velikogoričanke i Velikogoričane na oprez i pridržavanje propisanih mjera, na svoj prepoznatljiv način pozvao je i je i naš sugrađanin Karlo Milinković.

Naime, Karlo je obradio pjesmu Gorana Karana 'Kada zaspu anđeli' ('Ostani') i prilagodio je teškoj situaciji oko epidemije korona virusa.

-Ne ljubi me, ne budi tu, sve ću učiniti da izbjegnem zarazu. Ne grli me, ne budi tu, i ujutro popij jednu rakiju, da istjera bacile sve, ak' zakašlješ popij si još dvije…-zapjevao je Karlo i pozvao vas da ostanete u svojim domovima.

Kako kaže Šljeminho, na sve ovo potaknula ga je poruka da ostanemo doma.

-Ta poruka doslovno je dolazila sa svih strana. S televizije, radija i društvenih mreža. Odlučio sam napraviti obradu neke naše pjesme na tu temu, te sam se, uz pomoć svojih prijatelja, odlučio da je 'Ostani' od Gorana Karana najbolji izbor. Također sam se odlučio da obrada bude satirična jer sam mišljenja da nam treba malo smijeha u ovim vremenima- otkrio nam je Karlo.

Za kraj, ima i poruku za sve svoje sugrađane.

-Poruka za moje Goričane je da slijede upute stručnjaka i ostanu doma za dobrobit sebe i svojih bližnjih. Uskoro će sve ovo proći te sam mišljenja da ćemo iz ovog izaći kao bolji i jači ljudi- poručio je Šljeminho.