Novosti Sport Događanja

#StartupVG IT Akademija: Sve o edukaciji i zanimanju Poslovni analitičar doznajte na prezentaciji programa u Pučkom učilištu

11.10.2021. / Redakcija

Grad Velika Gorica u suradnji s IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje drugu generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za IT zanimanje Poslovni analitičar.

Prezentacija ovog programa održat će se u srijedu 13. listopada u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u 18 sati gdje će posjetitelji dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju Poslovni analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

Edukacija traje 6 mjeseci, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave u trajanju od 2 mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od 4 mjeseca. Poslovne analitičare zapošljavaju informatičke tvrtke koje implementiraju standardne poslovne aplikacije ili tvrtke koje razvijaju softver po mjeri korisnika. Kombinacija teoretske edukacije i prakse na realnim projektima osigurava maksimalne preduvjete za stjecanje dovoljno kompetencija za obavljanje posla Junior Poslovnog analitičara. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori vodeće IT tvrtke.

Na program se možete prijaviti do 17. listopada 2021. godine ovdje. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098/917 05 87.

 

 

 

Podijeli