°C 15

Sudbina svih Marvelovih junaka, Gospodin Link i romantično-erotski film na goričkom kino platnu

24.04.2019.

Petar Brnada

Na veliko platno velikogoričkog kina ovog tjedna stižu tri nova filmska naslova, a kao i uvijek do sada radi se o raznolikim žanrovima koji će zadovoljiti jednako tako šaroliku filmsku publiku.

Tako one najmlađe već sutra u Kinu očekuje animirani i sinkronizirani film naziva Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom.

Upoznajte gospodina Linka: 2,4 metara visok, 286 kilograma težak i pokriven krznom. Ali ne dopustite da vas izgled zavara... on je zabavan, sladak ali i jako usamljen.

Gospodin Link angažira neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La, a njihovu avanturu možete pogledati 25., 26., 28. i 30. travnja te 1. svibnja s početkom u 18 sati. 

Za sve istinske ljubitelje svijeta superjunaka iz Marvelovog studija stiže još jedno akcijsko izdanje koje predvode neka od najpoznatijih svjetskih glumačkih imena poput Bradleyja Coopera, Brie Larson, Chrisa Hemswortha i Scarlett Johansson.

Nakon razornih događaja u prethodnom nastavku Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.), svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.

Superjunake u akciji možete pogledati 25. travnja i 1. svibnja u 20 sati te ; 2., 3., 4. i 7. svibnja u 21 sat.

'Poslije svega' naslov je romantičnog i erotskog filma u režiji Jenny Gage.

Riječ je o prvom dijelu serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenom prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

Vrijedna studentica Tessa točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. No, sve će se raspast kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta.

Projekcije filma održat će se 26., 28. i 30. 4. s početkom u 20 sati.