Novosti Sport Događanja

Sve mogućnosti Google Business profila naučite na novoj radionici

15.09.2023. / Ivana Ćurić

Nova radionica “Sve mogućnosti Google Business Profila” u organizaciji VEGOR-e je namijenjena svim velikogoričkim poslovnim subjektima, obiteljskim gospodarstvima i iznajmljivačima.

Na radionici koja je besplatna za Velikogoričane prezentirat će se koje koristi Google Business Profil pruža te promjene u sustavu nastavno na izmjene u 2022. godini kada je Google My Business postao Google Business Profil.

Radionica se održava 22.09.2023. godine od 12 do 15 sati na lokaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, vijećnica.

-Ima puno razloga zašto imati Google Business Profil, a posebno je važan za lokalno pretraživanje (lokalni SEO) te privlačenje novih klijenata. Prema istraživanju 4 od 5 lokalnih pretraga završe kupnjom proizvoda ili usluga. Bilo da se radi o restoranu, kozmetičaru, frizeru ili vodoinstalateru ili zabavi, biti prisutan znači imati direktnu komunikaciju s klijentima. Ukoliko niste na popisu lokalnih tvrtki kad kupac pretražuje (ili nemate povezane kontakte na profilu) propuštate veliku priliku za konverziju. Bez obzira imate li web stranicu, bili prisutni na društvenim mrežama, ovo je profil koji povezan s najviše korištenom tražilicom i kartama te korisnik ne treba biti prijavljen da mu se prezentirate, samo treba u Google tražilicu tražiti vaše usluge na željenoj lokaciji. Svi mi te usluge koristimo u svakodnevnom životu te ovim putem samo preuzimate kontrolu nad prezentacijom svoje tvrtke na najviše korištenoj tražilici-ističu organizatori.

 

Podijeli