Novosti Sport Događanja

Talus priprema večer društvenih igara: Uz grickalice i sokove zabavite se uz više od 250 naslova!

28.11.2019. / Petar Brnada

Udruga Talus u sklopu [Talus Tabletop Akademija] organizira večer društvenih igara koja će se održati ovog petka, 29. studenog, u caffe baru Vegos.

Kako kažu, cilj im je okupiti građane Velike Gorice i okolice na jednom mjestu, a posjetiteljima će tokom cijelog eventa bit na raspolaganju volonteri udruge Talus koji će pomoći oko objašnjavanja pravila i preporuka igara kojih neće nedostajati.

Već gotovo tradicionalno, petak je u Talusu rezerviran za učenje uz moderne društvene igre, a kako to sve funkcionira otkrivaju iz Udruge.

-Znaš onu igru koja ti stoji na bucket listi od stoljeća sedmog, a nikad vremena? Možda želiš probati nekoliko novih i pitati za savjet znalaca prije kupnje? Ili jednostavno voliš otkrivati nove stvari… Bilo kako bilo, petkom od 19 sati povedeš frendove za ručicu i dođete do Talus prostora- poručuju iz Udruge Talus.

Kako navode organizatori tamo ćete zajedničkim snagama naučiti pravila neke nove igre i usput se super zabaviti uz grickalice i sokove. U Talusu su svi iskusni volonteri i igrači s kolektivnim znanjem od preko 200 top igara i velika je šansa da će netko znati pravila igre koja ti se sviđa. Igroteka Talusa također broji oko 250 naslova i zato nema straha od dosade.

-Oh, da ne zaboravimo - sve je potpuno besplatno! Kako bismo razbili led, ovog petka svoju Tabletop Akademiju održavamo u suradnji s Gorički klub mladih u Vegos Bar od 19 sati pa zato dođi na kavu, pivu ili sok i družimo se- kažu za kraj iz Talusa.

Više o eventu možete doznati na Facebooku.

Podijeli