Novosti Sport Događanja

Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl

13.05.2024. / Redakcija

U svijetu plesa, gdje je svaki korak važan, Akrobatski rock'n'roll klub Gorica zasjao je u punom sjaju. Na nedavno održanom 2. Kupu Republike Hrvatske okitio se medaljama zlatnog i srebrnog sjaja. Uzbuđenje je kulminiralo u Samoboru gdje su se okupili talentirani plesači iz cijele zemlje kako bi se nadmetali u umjetnosti plesa i pokazali svoje vještine.

Oko 500 natjecatelja stupilo je na scenu, stvarajući atmosferu punu energije i strasti za plesom. No, među njima, istaknuli su se članovi Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica, pokazujući izuzetnu predanost, talent i tehniku, te osvojili čak četiri zlatne medalje i dva srebra, ostavljajući dubok dojam na sve prisutne.

U kategoriji formacija, ekipa Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica dominirala je pozornicom osvajanjem prvih mjesta u tri različite kategorije. Graciozni Bubblegum zauzeo je prvo mjesto u kategoriji Velikih formacija 1, dok su plesačice formacije Wednesday očarale žiri i publiku te odnijele pobjedu u kategoriji Velikih formacija 2.

Nezaustavljivi Lollipop pokazao je izvanrednu sinergiju i osvojio zlato u kategoriji Velikih formacija 3. Osim toga, formacija Mustre briljirala je osvajanjem prvog mjesta u kategoriji Malih formacija 1, dodajući još jedno zlato u kolekciju kluba.

Nastupom u kategoriji Malih ženskih juniorskih formacija, formacija Dolls zaslužila je srebrnu medalju, dok je formacija Butterfly, kojoj je ovo bio prvi nastup u svijetu rock'n'rolla, osvojila srebro u kategoriji Malih formacija 3.

Uspjeh Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica nije se zaustavio samo na osvajanju medalja. Članovi seniorske ženske formacije Revolution postigli su impresivan rezultat osvajanjem četvrtog mjesta, dok su Leona Hrvačić i David Kovač Savanović svojim izvanrednim nastupom izborili finale u kategoriji Mlađih juniora 2 u kojem su osvojili sedmo mjesto. Laura Matijević i Marko Kovač Savanović natjecali su se u kategoriji Mlađih juniora 1 te su natjecanje završili na jedanaestom mjestu.

Ova impresivna postignuća ne samo da svjedoče o talentu i predanosti članova Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica, već i o kontinuiranom radu i podršci kluba u razvoju mladih plesača. Njihova strast prema plesu i želja za postizanjem izvrsnosti ne samo da su ih vodili do zlatnih medalja i pohvala, već su i inspiracija za buduće generacije plesača koji će slijediti njihove korake i nastaviti njihovu naslijeđe plesne umjetnosti.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock'n'rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock'n'roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

Galerija slika

Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl Trijumf Akrobatskog Rock'n'Roll Kluba Gorica: Osvojili 4 Zlata i 2 Srebra na 2. Kupu RH i napravili spektakl

Podijeli