Novosti Sport Događanja

U Monumentu prikupljeno ogromnih 30.000 kuna za humanitarku "Noin kaputić"!

22.10.2021. / Petar Brnada

Dan ćemo i danas započeti fenomenalnim vijestima! Kako je i najavljeno, u četvrtak je u Monument pizza & grill održana humanitarna akcija za malenog Nou Šebreka u sklopu koje je sav prihod od hrane i pića otišao upravo za njegovo skupo liječenje u Švicarskoj. No sami rezultat akcije iznenadio je i one najoptimističnije, pa čak i same aktere i organizatore!

Za Nou je, naime, kroz klopu i cugu, te kutiju za donacije prikupljeno nevjerojatnih 29.703 kuna!

-Hvala što se neumorno zvali, hvala što ste došli, što ste jeli, pili i veselili se! S ponosom Vam možemo reći da smo skupili…da ste VI skupili…. 29.703,00 kn!! Drago nam je što naš Noa putuje za Švicarsku. Hvala što se pomogli i drugim malim ljudima kojima je to potrebno- poručili su iz Monumenta.

Veliku zahvalu uputili su i VG Legacyju, ZLATNIK-u, Kolačima Martinec, Vinariji IURIS, Mesnici Šarić, Landeki te fotografu Damiru.

Ipak, imaju i jednu posebnu zahvalu.

-I znate što? HVALA NAŠOJ EKIPI U KUHINJI! Kakav ste vi posao obavili!! Bez umora i to cijeli dan!  Hvala našim neumornim konobarima (stvarno imamo dosta stepenica). Hvala i našim divnim dostavljačima. Bez njih, bez Vas ovo ne bi bilo izvedivo! Hvala još jednom! Jedva čekamo iduću humanitarku- kažu s veseljem iz Monumenta.

Podsjetimo, iako je u četvrtak rano ujutro stigla vijest da je za Nou prikupljeno 580.000 kuna što je i više nego dovoljno za liječenje, nastavljena je humanitarna akcija čiji će se višak sredstava otići za liječenje nekog drugog malenog borca poput Noe.

Podijeli