°C 25

U moru tmurnih, ima i lijepih vijesti: Mjesto Turopolje bogatije za dva mališana

28.03.2020.

Juraj Odrčić

Svakodnevno "bombardiranje" vijestima o opasnostima koronavirusa, pa i nedavni potres s nastavkom hladnog vremena, uveo je tmurnu atmosferu u naše živote. Stoga i vijesti o "pobjedi svjetla nad mrakom" svakako su poželjne, a takve vijesti stižu nam iz mjesta Turopolje gdje je proteklih dana naselje postalo bogatije za dva nova života.

- Tia i Roko stigli su na svijet prije par dana. Tia u subotu 21.3., a Roko u petak 20.3.2020. godine. Ova priča i ne bi bila baš tako posebna da oboje sa svojim majkama u trenutku velikog potresa u nedjelju nisu bili u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Oni su zajedno sa kompletnom bolnicom tada proživjeli pravu dramu, ali su ipak svi skupa izbjegli ono najgore. Tia i Roko Božji su darovi u ovim lošim vremenima i neka nam to bude zvijezda vodilja u danima pred nama - javili su se s ovim vijestima iz Turopolja, koje su nekako prošle nezapaženo do ovog dana. 

Čestitamo obiteljima Kovačević i Adžaga, mami Andresji i tati Tihomiru male Tie te mami Aidi i tati Luki kojima je u život ušao maleni Roko.