°C 22

U susret poduzetništvu: Saznajte sve što vam je potrebno za posao

20.04.2017.

ivana

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Zagrebačka županija, Hrvatska banka za obnovu i razvitak i Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb u suradnji s Gradom Velika Gorica pozivaju Vas na prezentaciju „U susret  poduzetništvu“ namjenjenu poduzetnicima, obrtnicima, nezaposlenima, udrugama, predstavnicima medija i ostaloj zainteresiranoj javnosti
 
Prezentacija će se održati u četvrtak , 27. travnja, s početkom u 11.00 sati, u dvorani Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU, na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Na prezentacijama će se poslodavcima i svim zainteresiranima predstaviti: novi paket mjera aktivne politike zapošljavanja "Od mjere do karijere" Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mjere i aktivnosti za poticanje poduzetništva i poljoprivrede u 2017. godini Zagrebačke županije, zatim HBOR- ove mogućnosti financiranja i potpora poduzetnicima te usluge i aktivnosti HGK - Komore Zagreb.

 -Pozivamo vas da se odazovete ovoj prezentaciji te aktivno uključite u raspravu i svojim pitanjima i prijedlozima doprinesete boljoj suradnji i budućim aktivnostima. Za prijave i dodatne informacije možete kontaktirati Davorku Car, višu stručnu suradnicu Komore Zagreb na e-mail: dcar@hgk.hr, tel: 01/4606 777, ili fax: 01/4606 789-poručili su organizatori.