Novosti Sport Događanja

Učenice UŠ Franje Lučića plesom iznenadile Goričane i pozvale na posljednju audiciju

18.09.2023. / Redakcija

Učenice plesnog odjela iz srednje Umjetničke škole Franje Lučića zaplesale su na nekoliko lokacija u gradu i tako u subotu iznenadile brojne građane.

-Svoje nastupe iznenađenja za naše građane započeli su izvedbom na Trgu Stjepana Radića a završili nastupom na Trgu Franje Tuđmana... Kako je to izgledalo možete vidjeti na slikama a tko zna, možda Vas jednom iznenadimo dok sjedite na kavi i najmanje nam se nadate-poručili su iz škole.

Uz to napominju kako slijedi zadnja audicija za upis u osnovnu školu za buduće plesače,a prijaviti se može OVDJE ili jednostavno mogu doći u ponedjeljak, 18. rujna u 18.00 sati na adresu Slavka Kolara 39. 

-Nastava je već počela ali još možete osigurati svoje mjesto u našem prvom razredu osnovne škole- poručili su uz Umjetničke škole.Galerija slika

Učenice UŠ Franje Lučića plesom iznenadile Goričane i pozvale na posljednju audiciju Učenice UŠ Franje Lučića plesom iznenadile Goričane i pozvale na posljednju audiciju Učenice UŠ Franje Lučića plesom iznenadile Goričane i pozvale na posljednju audiciju Učenice UŠ Franje Lučića plesom iznenadile Goričane i pozvale na posljednju audiciju Učenice UŠ Franje Lučića plesom iznenadile Goričane i pozvale na posljednju audiciju

Podijeli