°C 14

Udruga RODA: Buduće goričke mame, tečaj za trudnice možete polaziti online!

14.04.2020.

Redakcija

Trudni ste i u trećem tromjesečju trudnoće (28 tjedana ili više)? Udruga Roda organizira prvi e-Tečaj za trudnice! Tečaj će se odvijati u potpunosti putem interneta. 

Svi materijali će biti dostupni online, e-tečaj ćete moći pratiti na računalu ili preko mobilnog uređaja. Interaktivan je, poučan te traje otprilike 2-3 sata. Isti ne morate odslušati odjednom, bit će dostupan on-line tijekom 4 dana. Nakon ta četiri dana, sve trudnice očekuje on-line grupa potpore o kojoj buduće mame mogu dobiti više informacija kada se prijave na tečaj.

Neke od tema tečaja uključuju:

  • Trudnoća u posebnim okolnostima koronavirusa
  • Sve što trebate znati o porodu
  • Informacije o boravku u rodilištu u okolnostima koronavirusa
  • Sve što trebate znati o babinju
  • Uvod u dojenje
  • Posebni alati za pomoć - vježbe opuštanja i vizualizacije

 Voditeljice tečaja biti će dostupne u online grupi podrške u koju će pristup dobiti samo trudnice koje su prošle sve teme e-tečaja!

Tečaj je namijenjen isključivo trudnicama u trećem tromjesečju (od 28. tjedna trudnoće nadalje) i odvijat će se na sljedeći način:

  • od 10. do 16. travnja u 23:59 sati - upisi
  • od 17. do 21. travnja u 23:59 sati - e-tečaj dostupan online (samo za upisane)

 Udruga Roda  ima za cilj osnaživanje uloge roditeljstva, kako bi preuzeli aktivne uloge u društvu, a na tečaj putem interneta odlučili su se kako bi u aktualnoj situaciji u najvećoj mogućoj mjeri olakšali trudnicama i pripremili ih za životnu ulogu - ULOGU MAJKE!

- e-Tečaj smo pripremile zato što želimo da svaka trudnica iz sigurnosti svojeg doma dobije mogućnost dodatno se pripremiti za svoj porod i babinje. Nadamo se da ćemo ispuniti svoja i vaša očekivanja - istaknuli su iz Udruge Roda.

Dakle, drage naše trudnice, prijavite se OVDJE i prođite tečaj u udobnosti Vašega doma. Ovo je idealno razdoblje da uživate u trudnoći i svoju bebu dočekate smirene i spremne!