°C -1

Ulaznice u prodaji: "Čarobnjakov učenik" čeka vas u dvorani Gorica

21.09.2020.

Ivana Ćurić

Novu predstavu Scene Gorica „Čarobnjakov učenik“ mali (i veliki) Velikogoričani moći će pogledati ovog vikenda. Čarolija na kazališnim daskama stiže 27. rujna 17 sati u dvorani Gorica, dok će premjera biti dan ranije.

Predstava je namijenjena djeci vrtićke i mlađe školske dobi, a cijena ulaznice koju možete kupiti već danas je 25 kuna.

„Čarobnjakov učenik“ narodna je bajka prema pjesmi J.W. Goethea koja na duhovit način govori o važnosti učenja, o marljivosti, ali i o posljedicama neznanja i lijenosti. Redateljica Ivana Peroš je ovu pomalo arhaičnu bajku mudro osuvremenila, tako da bude zanimljiva našim najmlađim gledateljima. Bajka govori o čarobnjaku Vilibaldu kod kojeg zanat uči nespretni i pomalo lijeni šegrt, dječak Fricl.

Kako čarobnjak uživa da ga se dvori, često zapovijeda komadima pokućstva, posuđu i predmetima da rade po kući, a Fricl, kako ne bi morao obavljati nikakve teške poslove, nastoji se domoći čarobne formule ne bi li i on mogao naređivati. Sve krene po zlu kad čarobnjak otputuje, a stvari potpuno izmaknu kontroli jer Fricl počne čarobirati sam te se nađe u mnogim smiješnim i kaotičnim situacijama.

Galerija slika

Ulaznice u prodaji: "Čarobnjakov učenik" čeka vas u dvorani Gorica Ulaznice u prodaji: "Čarobnjakov učenik" čeka vas u dvorani Gorica Ulaznice u prodaji: "Čarobnjakov učenik" čeka vas u dvorani Gorica Ulaznice u prodaji: "Čarobnjakov učenik" čeka vas u dvorani Gorica Ulaznice u prodaji: "Čarobnjakov učenik" čeka vas u dvorani Gorica