Novosti Sport Događanja

Uspješna još jedna humanitarka: VG Legacy prikupio sredstva za kontejner baki Ankici

01.04.2021. / Ivana Ćurić

Nije prošlo ni mjesec dana, a VG Legacy uz pomoć brojnih građana u humanitarnoj akciji "Dom je tamo gdje je srce" prikupio je potrebna sredstva za kupnju stambenog kontejnera kako bi baka Ankica imala dostojanstveni život u novom domu.

Podsjetimo, prije dva tjedna pisali smo kako VG Legacy pokreće akciju kojom želi prikupiti sredstva za nabavku potpuno opremljenog stambenog kontejnera za osobe starije životne dobi. Akcija pod nazivom „Dom je tamo gdje je srce” usmjerena je na pomoć onima koji pod stare dane na žalost žive u uvjetima nedostojnim čovjeka. Prvi kontejner namijenili su baki Ankici koja u svojoj 86. godini, s dvije štake i kukovima koji ne prate njenu volju i bistrost, hrabro svakodnevno prevali rutu od mjesta gdje spava pa do priručne kuhinjice, barem 10 puta. Sinoć su s ponosom objavili na društvenim mrežama kako je prikupljen potrebni iznos za kupnju stambenog kontejnera. Ljudi dobre volje kroz donacije i humanitarnu aukciju donirali su ukupno 25.928,25 kuna i 1.039,61 euro.

-Dragi ljudi, vaša veličina je u tome da uzdižete svakog tko je manji, slabiji ili manje sretan. Baš zato ste najveći i najbolji. Hvala vam do svemira za svaku kunu donacije, hvala na svakom "sheranju", svakoj podršci i hvala da vjerujete u nas. Facebook bi trebao uvesti one bubnjeve koji najavljuju sretnu vijest ‼️‼️ Naša baka Ankica će uskoro biti na toplom i sigurnom ‼️‼️ Iznos za kontejner je skupljen i sutra slijedi uplata polovice iznosa (čekali smo s time jer nismo htjeli riskirati da dobavljač dugo čeka na isplatu ostatka) te kontejner kreće u izradu. U subotu 10. travnja imamo veliku radnu akciju kod bake, betoniranje temeljnih držača, priključci struje i vode a već 7 dana kasnije se nadamo dostavi kontejnera i fešti kod bake Ankice. Dom je najljepše mjesto na svijetu. Dom je tamo gdje je srce-poručili su iz VG Legacyja.

Galerija slika

Uspješna još jedna humanitarka: VG Legacy prikupio sredstva za kontejner baki Ankici Uspješna još jedna humanitarka: VG Legacy prikupio sredstva za kontejner baki Ankici Uspješna još jedna humanitarka: VG Legacy prikupio sredstva za kontejner baki Ankici

Podijeli