Novosti Sport Događanja

Vatrogasna subota u Ribnici: Najavljeni X. KUP Franje Mikulina i V. KUP DVD-a Ribnica

05.07.2024. / Maja Peranić

U organizaciji DVD-a Ribnica ove će se subote održati dva vatrogasna natjecanja. Prijave su otvorene do danas u 20 sati, a vrijede za odrasle i mlade vatrogasne snage.

Riječ je o dva vatrogasna kupa. Od jutarnjih sati u Ribnici će se održati peto izdanje KUP-a DVD-a Ribnica koji će na sportskom centru kod vatrogasno-društvenog doma okupiti male vatrogasce na natjecanju za djecu od 6 do 12 godina. Prijave su još uvijek moguće i to na br. 091 5637802 ili e-mailom na ribnica@vzgvg.hr te putem aplikacije Vatronet. Natjecanje počinje u 10 sati.

Popodnevni sati rezervirani su za odrasle skupine vatrogasaca koji će odmjeriti snage na X. KUP-u Franje Mikulina. Bit će to natjecanje u brzom spajanju usisnog voda, a mogu se prijaviti muške A i B ekipe. Prijave se također primaju na br. 091 5637802 ili e-mailom na ribnica@vzgvg.hr te putem aplikacije Vatronet.

Za one koji nisu vatrogasni dobrovoljci poziv na natjecanje također stoji. Dođite bodriti natjecatelje i sudionike, uvjeriti se u njihove vještine i sposobnosti te uz dobru zabavu i u društvu vatrogasnih snaga provesti ovu ljetnu subotu.

Podijeli