Novosti Sport Događanja

VE-GO-RA poziva na predavanje i radionice o vještinama u turizmu

09.05.2021. / Maja Peranić

VE-GO-RA u sklopu projekta NESET, ponavlja predavanje na temu „Poduzetničke vještine u turizmu“ (ovoga puta u obliku webinara) te ide dalje s predavanjima i radionicama jer, kako kažu, turistička sezona je već na vratima, a poduzetnički duh kao i razvoj poduzetničkih vještina je presudan za gospodarski rast i razvoj u cijelom svijetu.

-Turizam je jedan od najvećih i najbrže rastućih sektora, turistička industrija smatra se pokretačem gospodarskih i društvenih promjena, a predavanje se koncipira upravo na razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – bitnim vještinama za svakog poduzetnika-ističu iz VE-GO-RA-e.

Voditeljica radionice je gđa. Mirela Karabatić, inače predavač na Veleučilištu Velika Gorica, s dugogodišnjim iskustvom u vođenju edukacijskih programa poduzetništva.

Predavanje se održava online u utorak, 11. svibnja, od 15 do 19 sati.

Na radionicu se možete prijaviti OVDJE.

Set radionica Validacija vještina uz Uvjerenje o pohađanju

Iz Vegore također najavljujuju i novi set radionica vezanih za validaciju vlastitih vještina vezanih za turizam. Radionice na kojima ćete naučiti kako sami procijeniti svoja znanja i vještine potrebne za obavljanje poslova u turizmu i to za zanimanja: turistički vodič, radnik na recepciji, konobar, animator u rekreaciji, sportu, kulturi.

Po završetku radionice dobiva se Uvjerenje o pohađanju izdano od strane organizatorora – VE-GO-RA-e i VARNA Chamber of Commerce and Industry (Trgovačka i industrijska komora u Varni), koja je i osmislila program samoprocjene.

Radionice će biti organizirane u tri faze: on-line radionica za sve polaznike, rad u grupama (po zanimanjima) te individualni razgovor o samo-procjeni.

Ukoliko ste zainteresirani za radionice u sklopu projekta NESET slobodno se obratite na mail blanka.walaitis@vegora.hr.

Podijeli