Novosti Sport Događanja

Večeras otvorenje Adventa i klizališta, pali se raskošna blagdanska rasvjeta, nastupaju Gelato Sisters

03.12.2023. / Maja Peranić

Nepovoljne vremenske prilike odgodile su svečano otvorenje Adventa u Gorici koje se trebalo održati jučer. Organizatori su cijeli program prebacili na nedjelju pa vas pozivaju da mu prisustvujete danas od 17 sati. Na Trgu Plemenite općine turopoljske gradonačelnik će upaliti raskošnu blagdansku rasvjetu uz prigodan umjetnički program na ledu i nastup malih mažoretkinja. Tada će se službeno otvoriti i klizalište što građani s nestrpljenjem očekuju.

Nakon svečanog otvaranja program se nastavlja koncertom Puhačkog orkestra DVD Velika Gorica u 17:30, a nakon toga u 18 sati nastupom FA Turopolje. U 19:15 nastupit će Mungos mladi, a za kraj dana slijedi koncert uvijek nasmijanog ženskog tria Gelato Sisters s početkom u 21 sat.

Posjetitelje očekuje i raznolika blagdanska ugostiteljska ponuda, obrtnički sajam, a u Uredu Bake Božićnjak od 10 do 13 sati mogu se pronaći blagdanski pokloni i delikatese.

Da naši mališani uživaju pobrinut će se ekipa iz Božićnog sela koji s programom počinju u 16 sati s predstavom “Pia Mia i Čudesan safari” koju potpisuje domaći autorski tim Ana Katulić i Marija Anić, za tehniku je zadužen Filip Rožić, a autor naslovne glazbe je Aleksandar Kačurov.


Dođite i uživajte u blagdanskoj čaroliji koja je zavladala Velikom Goricom.

Podijeli