Novosti Sport Događanja

Velik odaziv na predavanja pokazao je da interes za biodinamičku poljoprivredu postoji

20.01.2023. / Redakcija

U četvrtak, 19. siječnja,  Centar dr. Rudolfa Steinera gostovao je u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici kojom prilikom je ravnateljica Centra, dr.sc. Dijana Posavec održala dva predavanja na temu Biodinamička agrikultura u funkciji održive poljoprivredne prakse te Uvodno predavanje o biodinamičkoj poljoprivredi, osnovnim postulatima, metodama i tehnikama uzgoja.

Uz velik broj zainteresiranih sudionika, predavanju su prisustvovali i Marko Kos, pročelnik za poljoprivredu i ruralni razvoj grada Velike Gorice, Josip Kraljičković, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Dario Frangen, ravnatelj Učilišta za obrazovanje odraslih Velika Gorica, Domagoj Ilečić, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU te predstavnici Ministarstva poljoprivrede.

Velik odaziv pokazao je da interes za ovakvim predavanjima postoji te je nužan kako bi se društvena zajednica u kojoj živimo što bolje informirala o prednostima i koristima biodinamičke poljoprivrede utemeljene na znanjima dr. Rudolfa Steinera.

Galerija slika

Velik odaziv na predavanja pokazao je da interes za biodinamičku poljoprivredu postoji Velik odaziv na predavanja pokazao je da interes za biodinamičku poljoprivredu postoji

Podijeli