Novosti Sport Događanja

Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera!

19.04.2021. / Petar Brnada

Predstavnica Srednje strukovne škole Velika Gorica, učenica 3. E razreda, Annalena Martina Kohnle, proteklog je petka na izlučnom natjecanju učenika frizera osvojila visoko 2. mjesto sa osvojenih 200 bodova i time osigurala plasman na Državno natjecanje World Skills Croatia.

Mentorica Jelena Pauk izuzetno je zadovoljna pokazanim vještinama i znanjem, time i plasmanom naše učenice, kažu iz škole.

Dodaju i kako je ovogodišnje natjecanje specifično zbog toga što je održano online, uz podršku stručne učiteljice Nikolete Kraševac Bilandžija i tehničku podršku nastavnika Borisa Lučića.

Čestitamo Annaleni Martini i mentorici Jeleni!

 

Foto: Srednja strukovna škola

Galerija slika

Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera! Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera! Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera! Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera! Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera! Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera! Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera! Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera! Veliki uspjeh za Srednju strukovnu: Annalena Martina plasirala se na državno natjecanje frizera!

Podijeli