°C 20

Velikogoričke Vegasice zlatne na natjecanju

19.06.2018.

Redakcija

U prepunoj dvorani Iver održan je prvi kup u Cheerleadingu na kojem se natjecalo šest ekipa iz Zagreba, Vinkovaca, Čakovca, Varaždina, Lipovljana i Velike Gorice koje su u devet kategorija izvele 32 točke. Po prvi puta na jednom ovakvom natjecanju nastupio je i Cheerleading klub Velika Gorica, koji je osnovan krajem 2017. godine. Vegasice su se predstavile u dvije kategorije, senior pom dance, gdje su osvojile prvo mjesto te u mix kategoriji gdje su zauzele peto mjesto.

-Prvo natjecanje i prva medalja. Vrijedilo je truda i vježbanja cijele sezone- kaže nam Radmila Đuračić iz Cheerleading klub Velika Gorica.

Cheerleading klub trenutno djeluje u dvije skupine, a namjera im je proširiti se u sve skupine i sve kategorije.

-Djevojke sada idu na zasluženi odmor, a s novim treninzima i novim natjecanjima , vjerujemo i novim medaljama kreću već u drugoj polovici kolovoza kada im se mogu priključiti sve djevojčice i djevojke u dobi od 5 do 25 godina- ispričala je Radmila Đuračić.

Za sve informacije svi zainteresirani mogu se javiti u klub na 097/914- 8067.

Galerija slika

Velikogoričke Vegasice zlatne na natjecanju Velikogoričke Vegasice zlatne na natjecanju Velikogoričke Vegasice zlatne na natjecanju