°C 12

Velikogorički bend na ovogodišnjem INmusic festivalu!

23.05.2019.

Petar Brnada

Velikogorički bend Mel Camino našao se među tri nova glazbena imena koja stižu na ovogodišnje izdanje popularnog zagrebačkog INmusic festivala!

Riječ je o pop rock bendu koji je sa svirkom krenuo 2006. godine te je upisao više od 100 koncerata, a puno puta ste ih mogli čuti upravo u našem gradu. Izdali su i četiri studijska albuma, a iza svega toga kriju se Zlatko Majsec- vokal i kantautor, Vid Križanić na basu, Viktor Grabar i Tomislav Tonković na gitari te Zoran Smoljanović na bubnjevima.

Mel Camino će na INmusic festivalu nastupiti s još dva nova benda- The Black Room i Klinika Denisa Kataneca, a predstavit će se svojim albumom Kad? Sad!

Tako će ovaj velikogorički bend postati dio uvijek vrhunskog line-up-a INmusic festivala #14 na kojemu se nalaze bendovi poput The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, Johnny Marr, LP, Thievery Corporation, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Lysistrata, Super Besse, Fontaines D.C., Black Honey, Gato Preto, Siddhartu, The Ills, Run Sofa, Kandžiju i Gole Žene, Mangroove te Edi East Trance Bluesu te brojna druga imena.

Četrnaesto izdanje INmusic festivala održat će se na već dobro znanoj lokaciji, zagrebačkom Jarunu, i to od 24. do 26. lipnja, a sada imate još jedan jako dobar razlog da ga posjetite!

Foto: Mel Camino