Novosti Sport Događanja

Velikogorički plesači ponovno ostvarili fantastične rezultate

20.03.2023. / Klara Kosić

Plesači velikogoričkog kluba ARRK Gorica i ponovno su ostvarili fantastične rezultate na Kupu Hrvatske koji je održan 18. ožujka u organizaciji Rock'n'roll kluba MEGARock u Križu. Natjecali su se u četiri kategorije od kojih su u dvije osvojili medalju.

Najstarije natjecateljice ARRK Gorice, formacija Bubblegum, plesale su u kategoriji Velikih formacija 1 i svojoj bogatoj kolekciji medalja pridodale su zlato i s ovog natjecanja.

U kategoriji Malih formacija 1 cure iz formacije Mustre popele su se na pobjedničko postolje i osvojile fantastičnu srebrnu medalju. U istoj kategoriji natjecale su se i Butterfly te su otplesale u finalu za 6. mjesto.

Leona Hrvačić i David Kovač Savanović natjecali su se u kategoriji Mlađih juniora 2 i uspjeli su se plasirati u finale i otplesati za 7. mjesto.

Po prvi puta na turniru su plesale i djevojčice iz formacije Rockerice u kategoriji Malih formacija 3 i zauzele su 4. mjesto u finalu.

Sljedeći turnir koji očekuje naše mlade plesače je 23. travnja u Zagrebu i želimo im puno sreće!

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock'n'rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock'n'roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

Galerija slika

Velikogorički plesači ponovno ostvarili fantastične rezultate Velikogorički plesači ponovno ostvarili fantastične rezultate Velikogorički plesači ponovno ostvarili fantastične rezultate Velikogorički plesači ponovno ostvarili fantastične rezultate Velikogorički plesači ponovno ostvarili fantastične rezultate Velikogorički plesači ponovno ostvarili fantastične rezultate

Podijeli