Novosti Sport Događanja

Velikogorički trubači i flautisti briljirali na Međunarodnom natjecanju puhača!

01.12.2021. / Redakcija

Učenici trube i flaute Umjetničke škole Franje Lučića ponovno su zablistali na jednom glazbenom natjecanju, ovog puta u Varaždinu! 

Na Međunarodnom natjecanju puhača "Woodwind & Brass" 29. i 30. studenog učenici trube iz klase profesora izvrsnog savjetnika Tomislava Špoljara i učenice flaute iz klase profesorice mentorice Antonije Jurin Starčević ostvarili su sljedeće rezultate. 

Prvu nagradu u kategoriji C osvojili su svirači trube Stefan Gjorgiev s 95.83 bodova i Tibor Rajtarić s 95.50 bodova. 

Učenice flaute nastupile su u tri kategorije. Prvu nagradu osvojila je Lara Markulin Alija u kategoriji A (96 bodova), dok je Magdalena Mirenić u kategoriji B dobila drugu nagradu (92.33 bodova). Treća nagrada pripala je Gabrijeli Lovrić u kategoriji E (88 bodova).

Galerija slika

Velikogorički trubači i flautisti briljirali na Međunarodnom natjecanju puhača! Velikogorički trubači i flautisti briljirali na Međunarodnom natjecanju puhača! Velikogorički trubači i flautisti briljirali na Međunarodnom natjecanju puhača! Velikogorički trubači i flautisti briljirali na Međunarodnom natjecanju puhača! Velikogorički trubači i flautisti briljirali na Međunarodnom natjecanju puhača! Velikogorički trubači i flautisti briljirali na Međunarodnom natjecanju puhača!

Podijeli