Novosti Sport Događanja

VG Festu pridružuje se i Gradska knjižnica: Za svega pet kuna nabavite vrhunske naslove za djecu i odrasle!

08.06.2021. / Petar Brnada

Gradska knjižnica Velika Gorica priključuje se VG Festu sa svojom tradicionalnom akcijom prodaje knjiga iz otpisa knjižnice „Sve za pet!“.

-Dok uživate u raznovrsnim programima koji će se odvijati u Parku Franje Tuđmana, navratite i do štanda na kojem ćemo prodavati knjige po jedinstvenoj cijeni od 5 kuna- pozivaju vas iz knjižnice.

U subotu i nedjelju, 12. i 13. lipnja, od 10:00 do 20:00 sati među izloženim knjigama potražite naslove za djecu ili odrasle, za odmor ili učenje, za poklon samom sebi ili nekome drugome.

-Tijekom protekle godine nudili smo knjigu kao lijek, ali i zabavu, izvor znanja i zadovoljstva, način putovanja u situaciji kad smo bili prisiljeni ostati u mjestu. Na samom početku (nadajmo se malo drugačijeg i opuštenijeg) ljeta razveselite svoju kućnu ili putnu biblioteku na VG Festu!- poručuju iz Gradske knjižnice Velika Gorica.

Goričani zaista obožavaju ovu akciju, a to najviše oslikava brojka prodanih primjeraka. Kako su nam u lipnju prošle godine rekli u kućici ispred Gradske knjižnice, u prvih 10 minuta otkako su otvorili prodali su čak 50-ak primjeraka, a u trenutku kada smo mi otišli od njih brojka prodanih djela popela se na više od 80.

Podijeli