Novosti Sport Događanja

VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma

08.05.2021. / Petar Brnada

Dio Legacy ekipe posjetio je u četvrtak obitelj iz Pisarovine kojima je vatra u potpunosti progutala kuću u kojoj su živjeli.

Iz Legacyja javljaju kako su njihovi dečki dostavili donaciju 30 vreća cementa, na kojima su od srca zahvalili KERAMARKETU iz Velike Gorice.

-Obećali smo ovoj deveteročlanoj obitelji pomoć i podršku u izgradnji njihovog novog doma, te ćemo u narednim danima objavljivati ono što bude potrebno. Još jednom od srca hvala svima koji ste uvijek tu i koji gledate srcem, jer samo se srcem dobro vidi- poručili su iz VG Legacyja.

Podsjetimo, deveteročlana obitelj iz malog mjesta Dvoranci koje se nalazi na području općine Pisarovina u strašnom je požaru, u četvrtak 29. travnja, ostala bez svega. Njihova kuća izgorjela je do temelja, pa je pokrenuta humanitarna akcija prikupljanja potrepština u koju se uključio i naš VG Legacy pozvavši građane da doniraju građevinski materijal.

Dodajmo da su iz Općine Pisarovina uputili obavijest da je otvoren humanitarni žiro račun na koji možete uplatiti donacije za osmeročlanu obitelj Muhar iz Pisarovine, Dvoranci 19, čija kuća je izgorjela u požaru.

RAČUN ZA DONACIJE ZA OBITELJ MUHAR

IBAN:

HR6723900011500213275

Model:

HR68

Poziv na broj:

7765-OIB uplatitelja

Za uplate iz inozemstva potrebno je dodati i swift Banke  HPBZHR2X

Galerija slika

VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma VG Legacy dostavio donaciju građevinskog materijala obitelji iz Pisarovine koja je u požaru ostala bez doma

Podijeli