°C 5

VG Legacy pozvao na kupnju majica za "53nju": Sav prihod ide za obnovu kuće

21.01.2021.

Maja Peranić

Ekipa VG Legacya podržala je zanimljivu i hvalevrijednu humanitarnu akciju kreativnog mladića Saše iz Petrinje i poziva Velikogoričane da se u nju uključe. Riječ je o akciji kroz koju kupnjom majica s natpisom podrške potresom pogođenoj Petrinji pomažete u obnovi stradale kuće obitelji Zgurić.

"53nja U srcu", "29.12.2020. u 12,19h" neki su od natpisa koji se nalaze na majicama koji mladi Petrinjac sam izrađuje, a njihovom prodajom planira obnoviti jednu stradalu kuću u svome gradu.

-Saša je iz Petrinje i unatoč tome što je i njegova kuća stradala u potresu on od prvog trena pomaže drugima. Pazite sad ovo!!! Odabrao je obitelj Zgurić kojima želi kompletno obnoviti kuću. Printa i prodaje majice za simboličnih 50 kuna, a prihodom od majica će se obnoviti kuća-predstavili su iz VG Legacya ovu akciju.

Do sada je već Saša prodao 2000 komada majica, a možete se uključiti tako da i sami naručite svoj primjerak majice za 50 kuna. Sav prihod, ponavljamo, ide za obnovu kuće obitelji Zgurić.

Kontakt broj na koji možete dobiti Sašu je 099 313 7333. Narudžbe i dogovor isključivo idu preko Saše.

Iz VG Legacy podržali su Sašu u njegovoj akciji te pozvali naše sugrađane koji su uvijek spremni pomoći u humanitarnim akcijama da se pridruže i ovoj.

-Nakon što odlučite kupiti majicu "sherajte" našu objavu da Sašu zatrpamo pozivima i narudžbama kako bi njegova misija obnove kuće krenula što prije. Ukoliko niste u mogućnosti kupiti majicu i sheranjem objave na Facebooku pomažete Saši da ih što više proda-istaknuli su i dodali:

-Znamo da ćete i ovaj put gledati srcem, baš onako kako vas od prvog dana sve molimo da gledate. Saša je jednu akciju odradio prije Božića, ovo je druga. Priča je provjerena, znate da kod nas sve prolazi provjeru, a i jedan od naših Legacyevaca je frend sa Sašom.

 

Galerija slika

VG Legacy pozvao na kupnju majica za "53nju": Sav prihod ide za obnovu kuće